TRE

TRE er kropsterapi, som helt enkelt omhandler at skabe vibrationer eller rystelser af din krop. Du vil opleve over tid når du laver øvelserne, at din krop helt naturligt vil begynde af videre eller ryste af egen kraft. Det er vigtigt at understrege, at du hele vil bevare kontrollen over din krop, hvilket betyder at du selv kan afbryde vibrationer eller rystelserne i din krop.

TRE kan være en hjælp til at frigøre energi og fysiske spændinger i kroppen, hvilket kan have en positiv indvirkning på stress, søvn, velvære i kroppen, angst og traume. Vibrationerne eller rystelserne kommer via syv lette og smertefrie kropsøvelser. Tanken med TRE er, at det skal fungere som ”hjælp til selvhjælp”. Det betyder, at når du har tillært dig øvelserne og du føler dig godt tilpas med at praktisere TRE, så kan du faktisk selv lave øvelserne i det omfang du vil og har lyst.

Rent praktisk, så det mest behageligt at have en påklædning, hvor det er muligt for dig, at kunne bevæge dig samt, at du godt kan komme til at svede lidt. Så eksempelvis noget træningstøj.

Bestil tid til en konsultation