Hvem er jeg

Jeg har på egen krop erfaret, at livet ikke altid former sig som ønsket, nok nærmere langt fra. Ligeledes har jeg selv at har oplevet, at livet indimellem kan virke yderst brutalt, smertefuldt og det der sket virker helt uforståeligt. Jeg bærer også, ligesom så mange andre, rundt på min historie som på godt og ondt, har haft indflydelse på samt været med til at forme min personlighed. 

Af den grund, så har jeg den største respekt for, at du kan opleve at dit liv til tider kan føles enormt svært, meningsløst, trist og ensomt. Men der er vej til større livsglæde og meningsfuldhed. Jeg tror derfor oprigtig på, at det er eksistere en anden vej i dit liv, end den du bevæger dig på lige nu. Men betyder du skal være klar på og villig til, at kigge på og ikke mindst arbejde med dig for derved at blive klogere på sig selv. Man får ikke meget givet gratis i denne verden, så du skal måske lede længe efter en anden vej videre i dit liv. For mit vedkommende så var/er viljen nøglen, viljen er både driftkraften til at ville noget andet og ligeså vigtigt, din motivation til at forsætte din udvikling. 

Jeg taler ikke for og tror heller ikke på, at fortidens oplevelser, traumer eller minder skal forsvinde. Jeg tænker nærmere, at alle de erfaringer som du har med dig er blevet væsentligt del af din personlighed. Men du kan vælge at fortiden og tidligere erfaringer ikke skal være styrerende for dig. Hvilket indebærer at du både acceptere og lærer at kunne leve med eller forlige dig med de ting som livet har budt dig.

Min passion for at ville gøre noget og forsøge at hjælper andre mennesker har gjort, jeg i de sidste 16 år mødt mennesker med forbrug af alkohol, stoffer samt selvskade, angst, eksistentielle livskriser. Dette arbejde har der givet en stor ydmyg overfor, at livet kan være meget sårbart og skrøbeligt, men det kan forandres.  

I terapien vil opleve at jeg sætter “tingene” på spidsen og derved forsøger at illustrere og tydeligt hvad der sker i dit liv. Samtidig er humor et fantastisk virkemiddel, da det tider er godt, at kunne grine af situationen.  Humoren bruges på ingen måde for at bagatalisere en udfordring, men nogengange lettere, at italesætte sagens alvor er nogengange ved brug af humor. 

 

  

I samtalen med dig, der fik min kæreste og jeg åbnet op og talt om nogle svære ting.
Du var god til tydeliggøre for os hvad vores tanker og følelser egentlig bestod af.
Terapien har givet anledning til en masse samtale omkring, hvordan vi skal kunne være et par, så vi begge kan opleve, at være end del af forholdet.